Bel ons +32 477 26 95 33

Ik sta u graag te woord.

Ons Adres

Moerenloopstraat 15, 2220 Heist-op-den-Berg

Voegwerken: de extra uitstraling en bescherming

Snelle Aanvraag

Voegwerken zit in mijn hart

Voegwerken door Jeroen Put

Op jonge leeftijd kreeg ik de kans om te leren voegen bij verschillende bouwheren en ik ontdekte al snel: voegwerken is mijn passie.

Ondertussen ben ik geruime tijd werkzaam in de bouwsector. De droom en drive om een eigen bedrijf uit de grond te stampen, heb ik al jaren. Het is dan ook met veel trots dat ik VOEG-EN KALEIWERKEN PUT J. aan u voorstel. Ik wil u graag helpen bij het kiezen van de juiste look voor uw woning. Uitstekende kwaliteit en een goede dienstverlening stel ik voorop.

Voegwerken voor uw huis

Niet zo maar voegwerken

Voegwerken zijn voor mij een ambacht. Extra bescherming en goede voegwerken geven de juiste en gewenste uitstraling aan uw huis.

Voegen hebben een belangrijke functie voor de woning. Ze bieden een optimale bescherming tegen weersomstandigheden en houden het metselwerk stabiel. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het maken van een goede keuze. Elke soort voeg heeft immers zijn eigen uitstraling en eigenschappen. De juiste voeg zorgt voor een mooie en verzorgde uitstraling van de woning.
Voegwerken laten uitvoeren of oude voegen laten renoveren heeft zowel functionele als esthetische voordelen.

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Stel ze gerust via e-mail of bel me even op. Ik denk graag mee na over een gepaste aanpak voor uw woning!

Projecten

Onze Realisaties

Voor al uw voeg-, gevel en kaleiwerken

Jeroen Komt Langs

Afspraak